Diensten

● Fotojournalistiek. Voor zowel analoge als digitale media.

● Reportagefotografie. Ruime ervaring heb ik met het maken van reportages van grote en kleine evenementen. Ook een reportage van uw bedrijf is mogelijk. Van portretten van uw medewerkers, nieuwe producten tot bijvoorbeeld een fotoserie van een project.

● Vastgoedfotografie. Ik verzorg de complete in- en exterieur fotografie van vastgoed daarbij eventueel gebruik makend van hoogtefotografie. Geschikt voor de makelaardij en de recreatieve verhuursector.

● Hoogtefotografie. Onderscheidende hoogtefoto’s maak ik met behulp van een maximaal 10 meter hoge carbonmast. Zeer geschikt voor onder meer bouwprojecten, vastgoed, tuinen, grote evenementen met veel mensen, enz. Als u voorbeelden wilt zien klikt u hier.

● Productfotografie. Daarbij valt te denken aan het fotograferen van producten voor reclame en handel maar ook het fotograferen van kostbaarheden voor de verzekering.

● Familie- en portretfotografie. Hierbij werk ik graag op buitenlocaties zoals het strand, de duinen of in het bos. Als u voorbeelden wilt zien klikt u hier. Het fotograferen van uw huisdier behoort ook tot de mogelijkheden.

● Digitaliseren van oude analoge foto’s. Digitalisering van uw oude analoge foto geeft de mogelijkheid deze weer opnieuw af te drukken, digitaal op te slaan en/of door te geven.

● Fotorestauratie. Uw oude gekraste, gevlekte of gevouwen analoge foto kan ik digitaal vaak weer tot een acceptabele kwaliteit terug brengen. Voor voorbeelden klikt u hier.

● Fotobewerking. Het aanpassen of monteren van digitale foto’s.

● Verkoop van afdrukken op fotopapier, canvas, fotobehang enz. Verkoop van digitale fotobestanden voor druk, websites, enz.

Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden.

In mijn vrije werk word ik geïnspireerd door de Noordzeekust, Walcheren en de volkscultuur van Zeeland. Daarnaast leg ik me toe op reisfotografie, landschap en portret.
Ik woon in Westkapelle.
In 1983 ben ik begonnen met fotografie, tegenwoordig werk ik free lance.
Voor optimale resultaten maak ik gebruik van Nikon topklasse-apparatuur.