Nieuws


● Aan de familie Minderhoud heb ik geoptimaliseerde fotobestanden op maat geleverd die op Dibond zijn afgedrukt en nu als achterwanden in de nieuwe keuken fungeren. Een fraai resultaat! Om meer te zien klikt u hier.
Ook geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden.
 
 
 
● Leonie Zantman is al haar hele leven actief in de modeindustrie en geeft ruim 8500 volgers op Instagram dagelijks mode en styling advies. Ze heeft het plan opgevat dat eens in een boek te vatten. Mij heeft ze benaderd om haar bij te staan op het vlak van fotografie. Om meer te zien van deze mode reportage klikt u
hier.
 
 
 
 
 
 ● Voor particuliere opdrachtgevers heb ik onlangs een prachtige oldtimer gefotografeerd, een Alfa Romeo Bertone uit 1973. Om meer te zien van die shoot klikt u hier.
 
 
 
 


 

● Op diverse plaatsen zijn muren behangen met foto’s van mij. Een mooie foto van een of andere geliefde plek op groot formaat op de muur is voor veel mensen een warm gevoel en een feest van herkenning. Hier zit u één van mijn laatst afgeronde opdrachten. In dit geval hebben de oprachtgevers duidelijk een link met strand en zee. Om meer te zien klikt u hier.
Vraag vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden.
 


 
● Voor het prachtige nieuwe B&B Aan de Zee in Zoutelande heb ik een aantal foto’s mogen leveren welke als wanddecoraties zijn verwerkt in akoestische panelen. Het resultaat is een zeer doeltreffende geluidsdemping welke er ook nog prachtig uit ziet!
Om naar deze website van B&B Aan de Zee te gaan klikt u
hier.
 
 
 
 


 
● In opdracht van houtsnijder-beeldhouwer Lein Kaland heb ik een aantal prachtige houten beelden van zijn hand gefotografeerd. Het gemaakte beeldmateriaal zal de website van de kunstenaar vullen maar ook gebruikt worden voor andere vormen van promotie. Om meer te zien klikt u hier of ga naar www.kalandbeeldeninhout.nl
 
 
 
 
 
 


 
● Beeldmateriaal geleverd aan Twynstra Gudde.
 
 
 
 


 
● In opdracht van Bouwbedrijf Joziasse heb ik van de renovatie 181 sociale huurwoningen in De Rooie Buurt te Vlissingen een serie hoogtefoto’s gemaakt. Dit met behulp van een 10 meter hoge carbonmast welke in tegensteling tot een drone wettelijk is toegestaan in deze omstandigheden.
Het gemaakte beeldmateriaal zal worden gebruikt voor promotie.
 
 
 


 
● In opdracht van de familie de Korte heb ik 4 recreatieappartementen en een zomerwoning gefotografeerd. Het beeldmateriaal zal worden gebruikt voor promotie op verschillende booking sites. Het betreft hier het ‘Meeuwennest’ aan de Zuidstraat in Westkapelle.
 
 
 
 


 
● Aan Detec Zeeland Beveiliging, één van de grootste elektrotechnische beveiligers van Zuid-West Nederland, heb ik foto’s mogen leveren voor wanddecoratie in de nieuwe kantoren van het onlangs uitgebreide bedrijfspand. Het thema van de foto’s is de Noordzeekust in al haar pracht.
Voor een indruk van enkele van de foto’s in de nieuwe kantoren klikt u
hier.
 
 
 


 
● Van de nieuwe B&B van de familie van Rooijen heb ik een fotoreportage gemaakt. De beelden zijn verwerkt in een door Nelleke Wouters zeer vakkundig gebouwde website. Uit mijn archief heb ik een tiental omgevingsfoto’s uitgekozen welke deze website verder verfraaien. Ik wens Annelies en Ronny veel succes met hun nieuwe B&B! Om de website van B&B De Noorman te bekijken klikt u
hier.
Voor contact met Nelleke Wouters | Wouters Vormgeving & Communicatie klikt u
hier.
 
 


 
jandejongefotografie-91156● Van mannenensemble Lezzom heb ik fotoshoot gemaakt. Het beeldmateriaal zal worden gebruikt voor onder meer posters, flyers, Facebook en ook de website van dit koor. Om naar deze website van Lezzom te gaan klikt u
hier.
 
 
 
 


 
jandejongefotografie-91120● Voor Buurthuis ‘Bij de Koster’ aan de Markt in Westkapelle heb ik een fotoserie gemaakt. Het beeldmateriaal zal worden gebruikt voor het vullen van de website.
 
 
 
 


 
jandejongefotografie-90672● Bij de opening van het nieuwe kantoor van OOS International in Serooskerke heb ik een ludieke fotoshoot mogen maken. Gasten konden op de foto met modellen in authentieke Zeeuwse klederdracht. OOS gaat de gemaakte foto’s beschikbaar stellen aan zijn gasten.
 
 
 
 


 
jandejongefotografie-90353● Henk te Loo is ontwerper en bouwer van uurwerken en horloges. Van het prototype van een horloge waaraan hij 3 jaar heeft gewerkt heb ik een fotoserie gemaakt. Een bijzondere opdracht gezien de extreem kleine afmetingen van sommige onderdelen.
 
 
 
 


 
jandejongefotografie-86831● Voor Juwelier Minderhoud in Westkapelle heb ik een bedrijfsreportage mogen maken. Ik ben zeer onder de indruk geraakt van het uitzonderlijk vakmanschap wat dit bedrijf in huis heeft. Het gemaakte beeldmateriaal zal worden gebruikt voor promotie.
 
 
 
 
 


 
OmroepZeeland-bewerkt● Beeldmateriaal geleverd aan Omroep Zeeland.
 
 
 
 
 


 

● Beeldmateriaal geleverd aan dpg media.
 
 
 
 


 
Logo-NOS● Beeldmateriaal geleverd aan de NOS.
 
 
 
 
 


 
Logo RTL-nieuws● Beeldmateriaal geleverd aan RTL Nieuws.
 
 
 
 
 


 
VRT_logo● Beeldmateriaal geleverd aan de VRT.
 
 
 
 
 
 


 
logoPZ200px● Beeldmateriaal geleverd aan de Provincie Zeeland.
 
 
 
 
 


 
burgerjvs● De Gemeente Veere is een regelmatige terugkerende opdrachtgever.
 
 
 
 
 
 
 


 
ErfgoedhuisZH● Beeldmateriaal geleverd aan Erfgoedhuis Zuid-Holland.